woensdag, 24 april 2024
Minerale ondergronden
voorwaarden en oplossing
Stalen ondergronden
corrosiebescherming onder Kiwa
Vakinformatie
Vakinformatie
Foto's

Drinkwatervoorzieningen

Het drinkwaterressort is het kernpunt van onze onderneming. Ons bedrijf is KIWA gecertificeerd voor de materiaalproductie alsmede de uitvoering van beschermings- en saneringswerkzaamheden, inclusief de nodige voorwerkzaamheden bij staal- en minerale ondergronden, zowel in Gronau als ook bij de opdrachtgever ter plaatse. Als gevolg van de certificering worden wij meerdere keren per jaar extern door KIWA gecontroleerd op de kwaliteit.
Deze niet gebruikelijke combinatie van materiaalproductie en verwerking uit één hand biedt voor de klant in samenwerking met de externe kwaliteitscontrole de hoogstmogelijke zekerheid. Vlaktes die niet in aanraking komen met drinkwater (bijv. buitenzijde van staalfilters) worden voorzien van hoogwaardige conventionele corrosiebeschermingssystemen.
Materialen

Er worden compleet geproefde sytemen (DVGW W270, UBA Epoxidharzleitlinie, Kiwa) uit eigen productie op basis van 2-componenten oplosmiddelvrije epoxyharsen voor de sanering en bescherming van minerale en stalen ondergronden gebruikt. De gladde niet poreuze oppervlaktes laten zich probleemloos reinigen en desinfecteren en zijn microbiologisch onberispelijk. Omstandigheden, die op de levensduur en oppervlaktekwaliteit van cementgebonden ondergronden nadelige uitwerking hebben zoals bijv. waterkwaliteit, bedrijfsomstandigheden, reinigingsprocessen of het gebruik van chemicaliën hebben op de levensduur en oppervlaktekwaliteit van de aangeboden epoxyharsbeschermingen geen negatieve invloed.

Uw voordeel 

  • Van de planning tot en met de oplevering van het gehele project heeft u alleen één aanspreekpunt
  • Het verschuiven van verantwoordelijkheden tussen verwerker en materiaalproducent in geval van reclamatie is niet mogelijk
  • Materiaal- en werkervaring leiden tezamen tot een goed en in de praktijk bewezen resultaat
Kiwa
VCA
TUEV
HYG
BG Bau